Rreth nesh
Rreth nesh Ria Project eshte studio Projektuese me Plot kreativitet dhe me Proejktet te ndryshme dhe unike ,Ria Project ofron Projektim me plot profesionalizëm dhe stilë.Si Projektime indviduale.afriste,
500 Days of Work
2000 Projects Finished
2000 Happy Clients
Mbikqyrja
Mbikqyrja Mbikqyrja jone perbehet nga nje ekip perofesional e qe kan eksperienca te ndryshme gjate ekzekutimeve te objekteve te tyre
Eksterieri
Eksterieri RIA Project dizajnon fasada të ndryshme në stile dhe koncepte bashkohore,kujdes i veqant në perzgjedhjen e ngjyrave,roletave,dyerve dhe dritareve dhe elementeve tjera në eksterier.
Enterieri
Enterieri Në RIA Project ne sigurohemi që hapsirës tuaj ti japim shije dhe klasë,duke pas si konceptë krijimin e elementeve humane në përjetimin e hapsirës,RIA Project arredon hapsira të ndryshme,objekte individuale,banesore,administrative e kulturore në stile dhe tematika të ndryshme nga Enterieret Klasike
Projektim
Projektim Projektojm te gjitha llojet e objekteve te banimit siq njihen objektet banesore villa luksoze shtepi te ndryshme etj,po ashtu projektojm edhe administrata lokale te ndryshme byro e tj Projektim:projektojm te gjitha llojet e objekteve te banimit siq njihen objektet banesore villa luksoze shtepi te